Direktlänk till inlägg 9 april 2014

Världen bästa medicin “cannabinoids may be involved in all human diseases”

Av Stefan Johansson - 9 april 2014 19:37

Jag såg en fin samt sann artikel från Israel, det finns en gammal farbror på 82 år, Raphael Mechoulam "An award-winning professor of medicinal chemistry and natural products at the Hebrew University of Jerusalem, som har vigt sitt liv att ta fram nya mediciner från Marijuanan,Han var den som upptäckte signalsubstansen THC för första gången 1964 . Har har forskat i mer än 50 år nu, och är mer igång nu än tidigare ,på att hitta bot för alla sjukdomar innan han dör.


Tänk ändå att det jag sagt länge ändå är sant att, Marijuanan botar dom flesta sjukdomarna om det används på rätt sätt.

http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/middle-east/israel-and-palestine/130820/israel-cannabis-scientist-Raphael-Mechoulam-medical-marijuana


Jag hittade en annan länk från Israel om samma ämne,

Medical marijuana in Israel A New website will allow patients to seek immediate approval for use of medical marijuana to treat their illnesses,

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4481607,00.htmlhittade en till intressant artikel . finns jättemånga länkar om man orkar leta lite.

And the Israeli government is funding breakthrough research on the healing potential of the cannabis plant.

http://www.salon.com/2013/09/16/medical_marijuana_sprouts_in_israel/


Samt en häpnandsväckande Tidnings Artikel   

http://nocamels.com/2013/09/professor-raphael-mechoulam-the-father-of-marijuana-research-talks-to-nocamels-about-his-studies-and-breaking-the-law-in-the-name-of-science/


Medicinska upptäckter om marijuanan som botar/hjälper vid svåra sjukdomar utan biverkningar.

http://www.hightimes.com/read/medical-marijuana-breakthroughs-2013


Vad finns Sveriges forskning om medicinen Marijuana, enligt Sverige så är det knark. vilket jävla lögn. all seriös forskning säger ju att det finns ingen motsvarighet på denna planet som har så många hälsobringande effekter som Marijuanan.


Dom flesta medicinbolag forskar ju om Marijuanan som medicin. men dom ljuger och säger med myndigheten goda hjälp att det är en farlig drog. inkörsporten till allt ont, och så har dom fått oss att tro att den var så farlig. men den enda den var farlig för, var alla medicinbolag som riskerar att förlora enorma summor pengar på farlig medicin som dom matar oss med nu, när det finns verkningfull sådan "UTAN BIVERKNINGAR"


Hittade en 10 år gammal Artikel om medicinforskningen ang. marijuanan, medicinbolagen har vetat om detta länge.

http://forum.grasscity.com/medical-marijuana-usage-applications/39621-bayer-bids-market-marijuana-based-multiple-sclerosis-treatment-canada.html
http://www.gwpharm.com/history.aspx


https://www.youtube.com/watch?v=Un5JSkNX5oQ


kan göra listan nästan hur lång som helst, ville bara ge er lite allmän kännedom om cannabis som här i Sverige klassas som knark.


och vill nån veta lite mer så vet jag rätt mycket i frågan, har över 25.000 timmar i ämnet" Nyttan av Hampan och marijuanan, som är 2 genetiskt skiljda plantor, " hane Hampa" och " hona Marijuana men med så olika egenskaper båda är lika nyttiga, båda är 2 st unika växter men ack så förbjuden i stora delar av vår värld, allt beror på att industrin samt läkermedelsbolagen inte vill ha nån konkurrans. detta härstammar ända från 1937. snart 80 år sedan. så länge har dom fört oss bakom ljuset.


http://peacefulwarriors.net/recipe-to-make-cannabis-oil-for-chemo-alternative/


Ge mig rätt medicin och inte nån som gör mig sjukare, som dom piller jag äter efter min "Stroke i höstas, jag blir sjukare när jag tar giftet som dom ordinerat mig. ibland så vill jag bara hoppa från bron för att slippa allt, snurrar så jag nästan blir knäpp ibland.. yr i huvudet, så har det varit sedan 2 oktober 2013, så det är väl inte undra på att man vill gå av daga ibland. 


http://nocamels.com/2013/06/research-small-quantities-of-marijuana-protect-against-brain-damage/


WEED 2 - Cannabis Madness - Dr. Sanjay Gupta Reports (Full HD 1080p - 2014 CNN Documentary)

https://www.youtube.com/watch?v=i2qFDb8LExo


fråga mig gärna, jag ger er alltid ett ärligt svar. varför ska man ljuga om saker som är sanna.


men myndigheterna dom borde väl stå för sanning och inte för rena lögner, som dom gör nu.

Nu är det slut med förbudet, anser jag.


https://www.youtube.com/watch?v=CIo7-s89eQU

Kopierar några kommentarer från Israel.. "


I want to thank the doctor for all his efforts to reach past the corporate protection scam the US government has forced upon the world through the UN and the Single Treaty Convention.
We will free the hemp plant for all of mankind.


The world is grateful for the remarkable contributions of Raphael Mechoulam and Israeli groundbreaking scientists. The prohibition experiment has failed. Time to end it!


Thank u for finally giving it a good name everyone things its bad for you and kills ur brain when really its a useful resouce that was naturally on our planet. No more chemcials and pills that kill and cause harm to our bodies.


Hoppas ni blir glada för dom medicinska framstegen som görs av fristående läkare samt forskare som inte är köpta av läkemedelsbolagen. det pågår avancerad forskning i Italien, Spanien, England. samt flera andra länder i Europa.


Vill ni ha fler dokumentärfilmer i hög kvalite, fråga gärna så försöker jag ta fram dom, jag är bra på att söka.


Hälsningar Stefan.

 
Norman Gooding226 days ago
 
I want to thank the doctor for all his efforts to reach past the corporate protection scam the US government has forced upon the world through the UN and the Single Treaty Convention.
We will free the hemp plant for all of mankind.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

1

Av Stefan Johansson - 7 september 2016 03:45

// _// // // // // // // ...

Av Stefan Johansson - 13 oktober 2015 09:51

Allt jag vill är att sanningen ska komma fram om cannabis medicinska förtjänster som ett näringspreparat. och ej som en medicin,  för cannabis botar ingen, men den hjälper vårt eget endocannabinoida system som vi har i våra egna kroppar sedan tiderna...

Av Stefan Johansson - 6 oktober 2015 12:41

Det förekommer nog indoktrinering av oss människor mer än vi anar. vi tror oss veta att vi vet vad som är sant eller falskt, men mycket av det är bara det vi är itutade att så ska det vara, och det är psykologi på hög nivå som har satt spratt i våra ...

Av Stefan Johansson - 6 augusti 2015 07:53

Här lägger jag upp länkar nya som äldre om cannabis medicinska egenskaper. mest som en referens emot U-FOLD:s samt FMN:s propaganda.   Ny studie visar att ungdomsbruk av cannabis INTE ökar risk för psykiska eller fysiska sjukdomar.   http://...

Av Stefan Johansson - 23 juli 2015 09:08

Här tar jag upp lite kort faran med alla dom narkotiska preparaten som är så skadliga samt att det dör i dagsläget över 500.000 varje år i självmord från tabletterna runt om i världen. https://www.youtube.com/watch?v=NtPXMPeWMHk   Dödsfal...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig gärna. Jag väntar på era frågor

RSS

Följ bloggen

Följ endocannabinoider med Blogkeen
Följ endocannabinoider med Bloglovin'

Fråga mig

10 besvarade frågor

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se