Direktlänk till inlägg 13 april 2014

Hampan har rent fantantiska egenskaper. Del 1

Av Stefan Johansson - 13 april 2014 19:37

Hampa är inte marijuana.!
Det är inte lätt att försöka förklara varför vår miljö blev som den är idag, det beror på flera aspekter. det är inte lätt att formulera alla saker som jag anser är felaktiga.

Jag anser att det är USA:s fel i stort sett ,helt och hållet. att vi fick en utveckling som bygger på rovdrift, samt miljöförstöring utan  dess like och som inte har några gränser för hur mycket vi skitar ner.

Som det är nu, så hjälps vi åt att förstöra vår jord allt eftersom, men det hade kunnat vara helt annorlunda om vi inte hade blivit förda bakom ljuset av USA på 1930-talet.
Det var på 1930-talet som vi gick med i UN = United Nation nuvarande Förenta Nationerna.

Och då lovade vi USA att vi skulle Förbjuda Hampa/Marijuana/Cannabis för det skulle ju vara så farligt för människan, du blev tokig, samt du mördade, och blev hemfallen åt olika avarter.. allt enligt USA.

Vi pratar ju så mycket om fri konkurrans, det är ju lika sant som det här : "likhet inför lagen".  det har då aldrig funnits nåt sånt, för har du pengar så kan du ändra lagar till din fördel.

Nu är det ju så här, kemikalieindustrin blev av med sin värste konkurrent "Hampan" i och med att dom stiftade en lag som bygger på en lögn från början till slut.


Men det var en stor lögn att hampan/marijuanan var farlig.
Det enda skälet var att om dom inte gjort den förbjuden, så hade Kemikalie industrin, Pappermassa fabiker Samt vissa banker"( bla, Mellon Bank)" troligtvis gått i konkurs. Och det ville dom förhinda till varje pris, då ljög dom istället och skyllde på Marijuanan som den stora faran, men det var hampan som var den stora faran,för industrin.

Så med den lagen så slog dom ihjäl 2 flugor i en smäll. för hampan har odlats i över 10.000 år.

Den verkliga orsaken Marijuana/Hampan har förbjudit har ingenting att göra med dess effekter på kropp och själ. Marijuana/Hampan är inte farligt.

Marijuana/Hampan är inte skadligt för den mänskliga kroppen eller sinnet.

Marijuana/Hampan inte utgör ett hot mot allmänheten.

Marijuana/Hampan är väldigt mycket en fara för oljebolagen, alkohol, tobaksindustrin och ett stort antal kemiska företag samt andra stora företag, med massor av dollar och inflytande, har undertryckt sanningen från folket.

Om man får höra en sak tillräckligt många gånger, gärna från flera olika källor så blir det sagda sant och ingen ifrågasätter om det verkligen är sant. en slags hjärntvätt, nu i efterhand ca 80 år senare kan man konstatera att det var bara en stor lögn för att dölja sanningen,inte värnade dom om vår omtanke när dom lyckades förbjuda Marijuana/cannabis/hampa i alla dess former.

Det var ekonomiska skäl som låg bakom allt. en konspiration av gigantiska mått.  skulle jag vilja kalla det. som skapade en värld av lögner.


Vi kan ta fram 1000-10.000 tals jobb från hampan,som bidrar till ett hållbart samhälle.

Genom en förändring av en lagtext som bygger på en lögn, skapas många arbeten.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."-Albert Einstein

Jag vill skapa "en ny Världsordning" som bygger på samförstånd länderna emellan som är till gagn för oss människor.

Inte den Världsordningen som USA samt Moderaterna vill skapa som bygger på rovdrift samt utanförskap.

Som Jonas sjöstedt säger..Om man vill åstadkomma största möjliga jämlikhet i Sverige så måste det vara klokare att rösta på ett parti som kan åstadkomma radikala förbättringar än att rösta på ett parti som inte kan åstadkomma ännu radikalare förbättringar,

Vägen till en klimatsmart värld ska inte gå i industrialismens fotspår,nu står vi på avgrunden och vill inte se på alla fel som dom styrande har åsamkat oss.vi litade på att dom gjorde det för vår skull, men nu ser man utfallet på alla idiotiska beslut dom tagit. vem har det gynnat egentligen ? som jag ser det så har dom vilsefört oss alla.

Har man tagit beslut på lögnaktiga grunder så, ska den rivas upp.


Vi Människor är så hjärntvättade av all Desinformation som skickas på oss, som gör att vi inte ser den uppenbara faran som lurar runt hörnet.

Vad är det för framtid på Jorden som vi lämnar till våra barn som ska ta över en dag.
Sanningen att säga "Det finns nog ingen framtid"

http://blogs.smithsonianmag.com/science/2013/10/a-new-study-calculates-the-year-climate-change-will-hit-your-city/

"Allt härrör från dom stora internationella multinationella företagen som har en dold agenda.
 
Hitler med sin propagandamaskin,förledde hela tyska folket på 30-talet, Tidningskungen Randolf
Hearst besökte Hitler September 1934, samt ingick avtal med Hitler.
http://emperors-clothes.com/articles/randy/swas1.htm

Hearst använde propagandan i sin svartmålning av hampan.
För den som vill veta mer hur det hela startade kan läsa boken som finns på denna adress nedan.
http://www.jackherer.com/thebook/

Det påstås så mycket om det ena än det andra,man visa upp några bevis för det, det har dom som oftast inte. det sägs att forskningen säger det. men bevisa det då.
det här med forskningen, tar jag med en nypa salt.

Allt beror på vem eller vilka som har utfört den så kallade forskningen.

Och vem som har beställt den och för vilka syften dom har med det. det finns alltid 2 sidor på ett mynt.
Mycket av den sk. forskningen är gammal skåpmat som inte är relevant i dagens samhälle. mycket bygger på gamla fördomar.

Tack vare att hampan förbjöds på 30-talet så fick vi ett samhälle där girigheten står i första rum,samt att vi fick ett samhälle som håller på att gå under på grund av alla upsläppen med försurningar som följd, från alla kemikaliefabriker, mappermassa-fabriker som försurar med sina kemikalier marker samt vattendrag,samt luft.

Vi måste anklaga USA för att ha fört oss alla bakom ljuset i fråga om att plantan var farlig. det visar sig nu att det är en underbar växt som kan rädda våran Jord i slutändan.
Med lögn och förbannad dikt, så att inte vissa producenter inte skulle förlora sina pengar,så fantiserade dom ihop en lögn som gjorde vår enda gröda som har så många användningsområden blev förbjuden, dom hade ju hampan som rival.
och med den borta så var det fritt fram.

nu ca 80 år senare så ser vi resultatet av det förbudet.

Försurningar i skog och mark,förgiftade vattendrag,Världshaven fulla med plaster av alla dess slag,som kommer in i kretsloppet,som gör att vi människor får i oss det, övergödningen av Bottenhavet är ett exempel,skövlingen av regnskogar,luftföroreningar,förgiftad fisk, förstörda korallrev pga, uppvärmningen av världshaven,växthuseffekten är en annan, .. listan kan göras oändligt lång.


Jag tar ett kort citat från Bibeln" som är bevingat,

Paulus skriver att kärleken till pengar är roten till allt ont.
 
Tänk va rätt han hade.

Pengar skapar ju välstånd, men till vilket pris ? det kan man ju fråga sig.

Den som har mycket vill ju alltid ha mer.. vi har ju själva skapat detta rovsamhälle.

Vi borde lära oss av alla misstag som har gjorts förr i tiden, men människan har lätt för att glömma det som varit.

Sommaren 2013 så dog det ca:27.000 av värmeslag i Frankrike. men det är bara en lätt bris mot vad som komma skall dom närmsta 10 åren.

Kol samt Oljan har en stor påverkan på moder Jord.


Av olja samt kol så får du olika plaster, dom flesta plaster bryts inte ner av naturen på naturligt sätt,och följer med i kretsloppet som kommer i våran mat i slutändan.

http://www.naturskyddsforeningen.se/nyheter/haven-fylls-pa-med-plast-fran-vara-hem


med dagens teknik så kan du från hampan skapa snören/rep/plast/ i klart bättre kvalite än dom du gör från oljan.
samt att du kan göra plast som är biologiskt nedbrytbart.

Plasten från oljan är är inte biologiskt nedbrytbar, den följer med in i kretsloppet.

vi skulle gjort tidningar av hampa, inte av trämassa som används nu,Papppersmassa tillverkningen försurar ju miljön så mycket mer än om tidningarna skulle vara av hampa.
 
Det finns Hampasorter som innehåller upp till 85% cellulosa och det gör att det inte behövs någon saltsyra eller andra så skadliga kemikalier som förstör vår miljö, som det vanligtvis sker idag.

Hampa producerar lite mer än 4 gånger så mycket pappersmassa per kvm. än träd på samma yta, samt den har en enormt bra fotosyntes, binder koldioxid från luften, avger mycket syre

på ett år så kan 1 hektar med hampa binda ca:10 ton koldioxid.

Tillverka olika plaster samt fiber från hampa som är 10 gånger starkare är samma som från stål,det kunde dom redan på 30-talet, se bara på "Henry Ford" han gjorde en bil varav ca: 70% kom från hampa. han körde enligt upgift, olja kommandes från hampan. (hempcar)
http://www.dailykos.com/story/2013/07/29/1227509/-Henry-Ford-s-Car-Made-From-Hemp-and-those-Responsible-for-the-Prohibition-of-Hemp-and-Marijuana

hampan är koldioxidneutral. vilket inte olje samt alla kolkraftverk samt raffinaderier är, som förgiftar vår miljö.

Hampasorter som primärt används för sina fibrers skull karaktäriseras av långa stjälkar och klent grenverk. En av dessa högväxande varianter kallas Futura. Efterfrågan på dessa fibrer har de senaste decennierna ökat, bland annat då man tagit fram nya beredningsmetoder, som även gör fibrerna lämpliga för textilindustri. Ur växtens frön kan man utvinna hampolja, vilken kan användas vid framställning av oljefärg, matolja,hampfröolja, smörjmedel, tvål, schampo.m.m

det finns omkring 50 olika hampasorter

Vi kan göra mellan 25-50.000 olika saker av Hampan/Marijuanan.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

1

Av Stefan Johansson - 7 september 2016 03:45

// _// // // // // // // ...

Av Stefan Johansson - 13 oktober 2015 09:51

Allt jag vill är att sanningen ska komma fram om cannabis medicinska förtjänster som ett näringspreparat. och ej som en medicin,  för cannabis botar ingen, men den hjälper vårt eget endocannabinoida system som vi har i våra egna kroppar sedan tiderna...

Av Stefan Johansson - 6 oktober 2015 12:41

Det förekommer nog indoktrinering av oss människor mer än vi anar. vi tror oss veta att vi vet vad som är sant eller falskt, men mycket av det är bara det vi är itutade att så ska det vara, och det är psykologi på hög nivå som har satt spratt i våra ...

Av Stefan Johansson - 6 augusti 2015 07:53

Här lägger jag upp länkar nya som äldre om cannabis medicinska egenskaper. mest som en referens emot U-FOLD:s samt FMN:s propaganda.   Ny studie visar att ungdomsbruk av cannabis INTE ökar risk för psykiska eller fysiska sjukdomar.   http://...

Av Stefan Johansson - 23 juli 2015 09:08

Här tar jag upp lite kort faran med alla dom narkotiska preparaten som är så skadliga samt att det dör i dagsläget över 500.000 varje år i självmord från tabletterna runt om i världen. https://www.youtube.com/watch?v=NtPXMPeWMHk   Dödsfal...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig gärna. Jag väntar på era frågor

RSS

Följ bloggen

Följ endocannabinoider med Blogkeen
Följ endocannabinoider med Bloglovin'

Fråga mig

10 besvarade frågor

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se