Direktlänk till inlägg 13 april 2014

Miljöförstörningen på vår unika planet

Av Stefan Johansson - 13 april 2014 23:11

Jag vill att ni ska få bilda er en egen uppfattning i frågan ”Är cannabis farligt” ? 


Jag vet ju sanningen redan, men det är ju upp till er kära läsare om ni vill tro på allt som jag berättar och skriver om är sant eller falsarier, men till skillnad från många andra här i samhället så visar jag källan samt faktalänkar till alla mina påståenden som verifierar det som jag skriver ska bli en vederhäftig berättelse. 


Vetenskapen är tydlig och säger att mänskliga handlingar är den dominerande orsaken till klimatförändringarna i modern tid. Däremot kan mänsklig handling också vända trenden. Det är inom räckhåll, men bara om politiska och företags ledare vågar gå ifrån, sina egna snäva intressen och visa ledarskap som sträcker sig bortom nästa valrörelsen eller nästa bolagsstämma.


http://www.huffingtonpost.com/2014/09/29/climate-change-extreme-we_n_5902482.html


United Nations Secretary-General Ban Ki-moon : Now Is the Time to Act on Climate Change.

http://www.huffingtonpost.com/ban-kimoon/now-is-the-time-to-act-on_b_5738574.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=A5PRSuCW1eY
Hur vi fick den miljöförstöring som vi har idag är inte lätt att försöka förklara, med det beror på flera aspekter. den största är förbudet mot marijuana som infördes 1937 som bör största skulden till detta.

I och med att dom utmanöverade en nytto och medicinalväxt  som olaglig/nästan jorden runt som har funnits i årtusenden så fick vi en värld där girihet samt brist på naturlig hänsyn samt enorma naturförstöringar jorden runt stående på agendan.


Tänk om ni visste hela historien om hur det kom sig att hampan blev förbjuden, "I korta ordalag" det har inget med att cannabis är farlig för oss vanliga svensson, det är rent skitsnack.  utan den är farlig för "industrin", redan på 1920-30 talet så konkurrerade hampan kraftigt med industrin, ca: 45 % av all medicin på 1860-1940 innehöll cannabis som verksam beståndsdel, det har på senare tid fått en ny betydlighet, då det visar sig att flertalet av dagens nya mediciner har sitt ursprung från cannabisplantan, den sägs även bota cancer.


Denna länk från Karolinska Institutet är från 2006 det finns flera doktorsavhandlingar ämnet sambandet mellan Cannabis som botar/lindrar Cancer.


http://molpharm.aspetjournals.org/content/70/5/1612.abstractIsrael Has The World's Largest Medical Marijuana Program

https://www.youtube.com/watch?v=p2r-sg6SfUwFilm från Israel som visar den medicinska nyttan med Cannabis.
Hampan är inte marijuana.!

 

Jag anser att det är USA:s fel i stort sett ,dom har den största skulden, att det blev så här, även Sydafrika samt Egypten ska ha sin släng av sleven för att dom konspirerade med USA


"Det var USA som drev igenom förbudet av ekonomiska skäl "


Att vi fick en utveckling som bygger på rovdrift, samt miljöförstöring utan dess like och som inte har några gränser för hur mycket vi skitar ner, som det är nu, så hjälps vi åt att förstöra vår jord allt eftersom, men det hade kunnat vara helt annorlunda om vi inte hade blivit förda bakom ljuset av USA på 1930-talet.


Det var på 1930-talet som Sverige gick med i UN = United Nation, nuvarande Förenta Nationerna. Och då lovade vi USA att vi skulle följa alla deras lagar som UN skapade, däribland förbudet mot cannabis.


Vi pratar ju så mycket om fri konkurrans, det är ju lika sant som det här : "likhet inför lagen".  det har då aldrig funnits nåt sånt, för har du pengar så kan du ändra/skapa lagar till din fördel.


Samt lobbing fanns redan på 30-talet i USA, det är rena sattyget anser jag, Alla i regeringen anser ju att det är bra  med lobbing. ja nu ser man ju resultatet av den politiken.


MAN MÅSTE SE HAMPAN /CANNABIS I ETT NYTT PERSPEKTIV, med all den ny-gamla informationen.


Nu är det ju så här, petrokemiska, oljeindustrin,  pappers/tidnings, timmer, bomulls industrin, medicin och alkohol industrin  blev av med sin värste konkurrent "Hampan/cannabis" i och med att dom stiftade en lag som bygger på en lögn från början till slut.


Det enda skälet var att om dom inte gjort den förbjuden, så hade alla dom samt vissa banker"( bla, Mellon Bank)" troligtvis gått i konkurs inom nått år, Och det ville dom förhinda till varje pris, då ljög dom istället och skyllde på Marijuanan som den stora faran, men det var hampan som var den stora faran,för industrin.


Innan 1935 så tog det ca: 300 arbetstimmar att bereda 1 hektar hampa, 1935 så kom decorticator som nedbringade arbetsinsatsen till 1 timme,  1937 blev då hampan, dom skyllde på marijuanan som var den stora faran förbjuden.


Och med marjuanan förbjuden så gick ju hampan samma väg, dom är ju så lika,(synligt) men ack så olika ändå ( Genetiskt) så försvann den gröda som hade kunnat gjort världen till en bättre plats att leva på. 


Så med den lagen så slog dom ihjäl 2 flugor i en smäll.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 År 1916, förutspådde den amerikanska regeringen att från 1940-talet så skulle allt papper skulle komma från hampa och att inga fler träd behöver huggas ner, Statliga studier rapporterar att 1 hektar av hampa är lika med 4.1 hektar av träd. Planer fanns för att genomföra sådana program, Department of Agriculture


* Kvalitet färger och lacker gjordes från hampfrö olja fram till 1937, 58.000 ton hampafrön användes i Amerika för färgprodukter 1935, Sherman Williams Paint Co vittnesmål inför kongressen mot 1937 Marijuana Tax Act.


Henry Fords första Model-T byggdes för att köras på hampa bensin och bilens kaross var konstruerad av hampa! På hans stora gods, var Ford fotograferad bland hans hampa fält. Bilen, "vuxit ur jorden," hade hampa plast paneler vars slagstålighet var 10 gånger starkare än stål, Popular Mechanics, 1941

http://www.hampa.net/page41/page41.html


http://rense.com/general67/ford.htm


I magazinet Popular Mechanics kallades Hampan för "Billion Dollar Crop." Det var första gången en penga gröda hade en potential att överstiga en miljard dollar, Popular Mechanics, februari, 1938.

http://www.hempcar.org/untoldstory/pmpage1.html


http://www.druglibrary.org/schaffer/hemp/popmech1.htm

* Maskinteknik Magazine (Feb. 1938) publicerade en artikel med rubriken "Det mest lönsamma och önskvärda gröda som kan odlas." Kommissionen angav att om hampa odlades med 20th århundradets teknik, skulle det vara den enskilt största jordbruksgrödor i USA och resten av världen.


" Så det inte inte undra på att den förbjöds, och vi fick en värld som bygger på "Rovdrift, som i slutändan gör att världen håller på att gå under, som förgiftas, med plaster som följer med i kretsloppet, försurningar av alla dess slag, skogar, vatten, luft osv.  USA hade sluppit kriga om oljan i världen om dom hade odlat hampa på ca: 6  % av sin landareal. och vi hade kunnat utrota svälten här i världen om den inte hade blivit förbjuden. som det är nu så är det kapitalet som styr här i världen, vi andra ska bara rätta oss i ledet".---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag anser att  "Allt härrör från dom stora internationella multinationella företagen som har en dold agenda.


Jag vill skapa "en ny Världsordning" som bygger på samförstånd länderna emellan som är till gagn för oss människor.

Inte den Världsordningen som USA samt många andra länder vill skapa som bygger på rovdrift samt utanförskap.


Vägen till en klimatsmart värld ska inte gå i industrialismens fotspår, nu står vi på avgrunden och vill inte se på alla fel som dom styrande har åsamkat oss, vi litade på att dom gjorde det för vår skull, men nu ser man utfallet på alla idiotiska beslut dom tagit. vem har det gynnat egentligen ? som jag ser det så har dom vilsefört oss alla.


Har man tagit beslut på lögnaktiga grunder, och skapat en lag som bygger på samma lögnaktiga grund så ska den rivas upp, hur ska man annars kunna få ett hållbart samhälle.


Jag vill verka för att vi får veta sanningen om plantans alla fördelar. för hur ska vi annars kunna få rättvisa här i världen. det är ju bättre att använda upplysning , än att komma med några falsarier, för det är ju det rent konkret, att Hampan/marijuanan skulle vara farligt.


Vi Människor är så hjärntvättade av all Desinformation som skickas på oss, som gör att vi inte ser den uppenbara faran som lurar runt hörnet, Vad är det för framtid på Jorden som vi lämnar till våra barn som ska ta över en dag.


Sanningen att säga "Det finns nog ingen framtid"

http://blogs.smithsonianmag.com/science/2013/10/a-new-study-calculates-the-year-climate-change-will-hit-your-city/


Den verkliga orsaken cannabis/Hampan har förbjudits har ingenting att göra med dess effekter på kropp och själ.

 

Om man får höra en sak tillräckligt många gånger, gärna från flera olika källor så blir det sagda sant och ingen ifrågasätter om det verkligen är sant, En slags hjärntvätt, nu i efterhand ca 80 år senare kan man konstatera att det var bara en stor lögn för att dölja sanningen, inte värnade dom om vår omtanke när dom lyckades förbjuda cannabis/hampa i alla dess former.


Det var ekonomiska skäl som låg bakom allt, en konspiration av gigantiska mått.
Skulle jag vilja kalla det, som skapade en värld av lögner.


På 1920-talet hade DuPont Company utvecklat och patenterat bränsle tillsatser såsom tetraetylbly, samt sulfat och sulfit processer för tillverkning av pappersmassa och många nya syntetiska produkter såsom nylon, cellofan, och andra plaster.


Samtidigt hade andra bolag utvecklat syntetiska produkter från förnybara biomassa - särskilt hampa.
Den nya hampa decorticatorn/Maskinen som kom 1935 lovade att eliminera mycket av behovet av trämassa papper, vilket hotade att drastiskt minska värdet av de enorma skogsarealer som fortfarande ägdes av Hearst.
 
Henry Ford och andra företagsledare lovade att göra varje produkt från cannabis kolhydrater som för tillfället var närvarande görs av petroleumkolväten.


Som svar, så tog kemikaliekoncernen DuPont och övertalade chefsjuristen på finansdepartementet, Herman Oliphant, ett förbud mot cannabis, försäkrade honom att DuPonts syntetiska petrokemikalier (såsom uretan) skulle kunna ersätta hampfrö olja på marknaden.


Det var en del av en stor konspiration med John D. Rockefeller , DuPont , Harry J. Anslinger , commissioner av Federal Bureau of Narkotika och många andra inflytelserika industriledare som William Randolph Hearst och Andrew Mellon . Marijuana Tax Act , som antogs i 1937 inträffade två år efter som decoricator maskinen uppfanns 1935.


Med denna uppfinning , skulle hampa kunnat ta över konkurrerande industrier nästan omedelbart .

 

Enligt Popular Mechanics 1938, " 10.000 tunnland som ägnas åt hampa kommer att producera så mycket papper som 40.000 hektar skog.


William Hearst ägde enorma skogs arealer , mark som var bäst lämpad för konventionell massa , så hans intresse för att förhindra tillväxten av hampa kan lätt förklaras . Konkurrensen från hampa skulle lätt ha kört Hearst pappers - tillverkande företag i konkurs och kraftigt sänka värdet på hans mark .


How Hemp Threatens the Corporatocracy 

https://www.youtube.com/watch?v=ZE1sUwY_q0k

Att popularisera termen " marijuana " var en strategi Hearst används för att skapa rädsla hos den amerikanska allmänheten . " Det första steget i att skapa hysteri var att införa inslag av rädsla för det okända genom att använda ett ord som knappt ingen någonsin hade hört talas om innan ..


Ordet marijuana kommer ursprungligen från mexico och stavas marihuana. Man använde detta ord för att ge cannabis ett främmande och mystiskt namn som låter skrämmande och som dom demoniserade för sina egna syften.

 

Dom använde propaganda som fejkade reportage samt osanna filmer som var ett bra slagträ för den okunniga människan.


Filmerna "Narcotic (1933) Reefer Madness 1936, Marihuana assasin of Youth 1936, marijuana devil's weed 1936 är några exempel


DuPonts involvment i anti - hampa kampanj kan också förklaras med stor lätthet .

Vid denna tidpunkt var DuPont patentering av svavelsyra för framställning av trämassa papper den främsta orsaken till att hampan blev förbjuden, enligt företagets egna register , stod trämassa produkter i slutändan mer än 80 % av alla DuPonts belastningar för de kommande 50 åren.


DuPont Svåger var ingen mindre än Harry Anslinger ... som utsågs till FBN av finansminister Andrew Mellon, som också var ordförande i Mellon Bank , som var DuPont främsta finansiär .


Anslinger relation till Mellon var inte bara politiskt , han var också gift med Mellon systerdotter ". Det krävs inte mycket för att dra en koppling mellan DuPont , Anslinger , och Mellon , och det är uppenbart att alla dessa grupper , inklusive Hearst , hade stark motivation för att förhindra tillväxt av hampa industrin .


Resonemanget bakom DuPont , Anslinger , och Hearst var inte för några moraliska eller hälsorelaterade frågor . De kämpade för att förhindra tillväxt av denna nya bransch så att de inte skulle gå i konkurs .


I själva verket försökte American Medical Association att argumentera för de medicinska fördelarna med hampa . Marijuana är faktiskt mindre farligt än alkohol , cigaretter , och även de flesta over - the-counter mediciner eller recept " nästan alla läkemedel har toxicm ,men marijuana är inte en sådan sak ... Marijuana/hampan , i dess naturliga form , är en av de säkraste terapeutiskt aktiva substanser som är kända av människan.


Mellon bank var med och skapade dåvarande DEA på 1930 talet, det var precis då när spritförbudet hävdes
då blev det Harry J Anslinger som blev 1st  Commissioner of the Federal Bureau of Narcotics = DEA idag, som råkade vara gift med Bankchef Mellons dotter, på den byrån var Anslinger chef under 32 år.


Och det förstår väl vilken idiot som helst att Harry J Anslinger/DEA var med och konspirerade med, Andrew Mellon,  Randolph hearst, Dupont, Monsanto med fler så att inte dom skulle gå i konkurs. För hampan är en farlig konkurrent till råolje, petrokemiska, timmer, bomulls samt medicin och alkohol industrin än idag.


Harry Anslinger fick mycket hjälp från William Randolf Hearst, ägare av en stor kedja av tidningar.  Hearst hade massor av anledningar att hjälpa, först hatade han mexikaner. 


För det andra, hade han investerat kraftigt inom träindustrin för att stödja sin tidningkedja och ville inte se en utveckling av hampa papper i konkurrensen. 


För det tredje, hade han förlorat "Babicora, en 404.686 hektar stor boskaps ranch in Chihuahua, Mexico med 325.750 hektar skog till Pancho Villa, så han hatade mexikaner. 


För det fjärde, så berättar han braskande lögner om mexikaner (och djävulen marijuana som orsakar våld,samt ond bråd död) = sålda tidningar, vilket gör honom ännu rikare.


På 1930-talet så var folk lättledda,fanns ju ingen TV då, bara fåtal radiokanaler.
Samt gott om tidningar som fömedlade den sanning som tidningsutgivaren ville förmedla. sen om det var sant , det var inte så viktigt, huvudsaken att det sålde bra.


William Randolph Hearst var på mitten av 1920-talet en av USA:s rikaste män som hade då 28 större tidningar över hela USA, med omkring 20.000.000 läsare på den tiden, Hearst hade även möten med Hitler och Mussolini och verkade tolerera vad de gjorde i sina tidiga politiska karriär, trots hans försäkringar om att han inte var antisemit.


Hearst var ökänd främlingsfientlig.  Han hatade enligt uppgift minoriteter, och han använde sin kedja av tidningar att förvärra ras spänningar vid varje tillfälle, Han hatade speciellt mexikaner, porträtterade dem som lata, degenererade, och våldsamma, och som marijuana rökare, som  stjäl jobb. 


Dock kan det verkliga motivet bakom detta påverkan väl ha varit att Hearst hade förlorat 323.750 hektar av skog till rebellen Pancho Villa, vilket tyder på att Hearsts rasism tankades av mexikanskt hat mot hans imperium källa av tidningspapper.


Hollywood - korsningen av filmskapande , mytbildning och politik - dominerades av en man mer än någon annan för mest av dess historia, Det var William Randolph Hearst som förstod hur man använder bio för att utnyttja allmänhetens önskan om underhållning och att skapa film propaganda för att främja sin egen längtan efter makt .


Från början såg Hearst hans framtid och framtiden för Hollywood som en och samma . Han banade väg och skapade ett synergistiskt förhållande mellan gul journalistik och reklam och rörliga bilder, Han spelade en framträdande roll i att organisera film propaganda för båda sidor som slogs i  1:a världskriget.


I början av 1930-talet så var folk lättledda, dom trodde på vad myndigheterna sa till dom, att det var lika med döden att röka marijuana, det var innan upplysninges tid.


Då fanns det ju som sagt ingen annan informationskälla än dagstidningar, för stod det där, så var det sant. det var det allmänna uppfattningen. "(William Randolph Hearst hatade Mexikanarna) mexikanarna rökte ju hellre Marijuana är att dricka sprit. så han hittade på den ena historien efter den andra om hur farligt det var att använda marijuanan. yellow journalism  = Gula lögner. kommer från han, det var så det uttrycket myntades.
 
Marijuana var ju ett billigt berusningsmedel som mexikanarna kunde odla själva, men det inte staten kan kontrollera det förbjuder dom, dom vill ju inte förlora skatteintäkter, vanligt folk ska inte ha roligt utan att staten tjänar på det hela. Då var det ju lättare att hitta på en lag som förbjöd marijuana för att få folk att dricka sprit, så dom skulle få in skatt..  Den som blev rik under rusdrycksförbudet på 1920-30 talet var ju Maffian.


Så när dom hävde sprit förbudet så tappade Maffian sin största inkomstkälla, men fick ny energi när DEA förbjöd cannabis/hampa som växt. Så dom enda vi har gynnat genom årens förbud är ju dom kriminella nätverken.


Marijuanan/Hampan har rent fantantiska egenskaper.

Genom en förändring av en lagtext som bygger på en lögn, skapas många arbeten.


Albert Einstein sa..jag citerar

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

slut citat.


Jag vill verka för att vi alla får veta sanningen om cannabis plantans alla egenskaper, för hur ska vi annars kunna få bättre miljöhänsyn här i världen. Det är ju bättre att använda upplysning i detta fallet, än att komma med några falsarier, för det är ju det rent konkret, att Hampan/cannabis skulle vara farligt.


Sanningen är om industrihampan användes för sitt stora utbud av kommersiella produkter, skulle det skapa en industriell atombomb för jordbruket!


Vi skulle kunna få en levande landsbygd igen med välmående bönder om dom kunde få odla hampa utan restriktioner, det finns ju så många olika sorters industrihampa, närmare 150 olika, varav bara några är tilllåtna i sverige.


Om bönderna bara visste vilka möjligheter det fanns att tjäna pengar,om hampan var fri som vilken gröda som helst.


Vi skulle kunna få en Textil-industri igen i Sverige som bara gör fina/sköna kläder, skor från hampa, det är fler och fler som vill ha naturliga produkter, och där är hampan oslagbar, vi hade kunnat skapa det nya "VOLVO" baserat på alla synergieffekter vi från från industrihampans mer än 50.000 olika artiklar


Kläder från hampa är nära 4 gånger slitstarkare än bomull, du kan ha dom livet ut,


Hampafibrer är sköna att ha närmast kroppen då de är, hudvänliga, anti-bakteriella, anti-statiska, fuktledande, isolerande mot både kyla och värme, samt mjuka, samt att den filterar bort uv strålningen bättre än vanligt tyg


Hampatextilier är hållbara och önskvärda för att  de är vackra, slitstarka, smutsavstötande och hudvänliga.
Hampa kräver inte konstbevattning, pesticider eller herbicider under odling och faktiskt förbättrar myllan 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Mylla


Odling av hampa motverkar växthuseffekten genom att växten omvandlar koldioxid till syre effektivare än andra växter, hampan ger högre avkastning än både lin och bomull


Hampatextilier är extremt sköna att ha på sig. De är mjuka och andas mycket bra vilket innebär att de leder bort fukt från kroppen samtidigt som de värmer eller svalkar.

De har inte någon statisk elektricitet och lämpar sig bra för människor med känslig hy.


Efter att förbudslagen genomfördes så var det förbjudet att odla hampa utan ett speciell hampa-skatte märke.
mellan 1937-1942 var det förbjudet att odla hampa. men eftersom USA importerade stora mängder hampa från manilla under den tiden, helt plötsligt så ströps inporten av hampa, tack vare kriget mot japan

USA:s krigsindustri fick en sådan brist på bra rep så dom gjorde en speciell film som erbjud bönderna att odla hampa till krigsindustrin.


Följande information kommer direkt från Förenta staternas Department of Agriculture 1942.
En 14-minuters film för att uppmuntra och instruera "patriotiska amerikanska jordbrukare att odla 350.000 tunnland hampa varje år för att kunna försörja krigsindustrin med hamparep. tält. fallskärmar, skor. kläder och dyligt.

Hemp For Victory [Full Official USA WAR Movie 1942]
https://www.youtube.com/watch?v=p52Epx6lJes


Det var japan som satte käppar i vägen för USA:s import av hampa från Manilla som ligger på Fillipinerna, hampan var ju förbjuden att odla i USA, men för att stödja krigsindustrin så införde dom ett tillfälligt avbrott i förbudet.


Jag vill inte längre vara med i deras krig, det skapar ju bara elände och lidande för gemene man, det gynnar ju bara krigsindustrin!


Diskussionen över om växten är guds gåva till människorna eller djävulens listiga bundsförvant lär fortgå.

Trots hampans alla fördelar anses faran vara större än nyttan. "Faran för vem.. det behöver man ju inte undra över !


Tack vare att hampan/cannabis förbjöds, så har vi på den sättat bundit ris på våran rygg som har skapat det här ohållbara samhället som utarmar våran jord samt skadar oss människor,som har gynnat dom rika på ett otillbördigt sätt, som numer bygger på utanförskap och rovdrift av naturens resurser. allt tack vare för att dom ljög för oss på 1930-talet.


Och den lögnen är så inpräntat i folks sinnen, så det inte är sant.  Skulle likna det med hjärntvätt av gigantiska mått. Det började ju redan i småskolan, samt att man har fått höra det i radio, på TV, sett i tidningarna, alla sa samma sak, " Att Marijuana samt hampan var en farlig drog." en global hjärntvätt som är lika aktuell idag som på 1930-talet. 


http://endocannabinoider.bloggplatsen.se/2015/10/06/11192805-hjarntvatt-ett-finare-ord-ar-indoktrinering-av-oss-manniskor/


Och jag som trodde det bara förekom hjärntvätt i Nordkorea, tänk så fel man kan ha.!


Jag hittade en färsk artikel från USA angående miljöförstörningen.

http://www.theecologist.org/News/news_round_up/2600212/nasa_confirms_uss_2500squaremile_methane_cloud.htmlPå facebook har jag skapat nedanstående sida enbart om hampan, med ca 1500 medlemmar och den handlar om allt vi kan göra med industrihampan som gröda, samt att det finns en liten avdelning med marijuanan som medicinalväxt.


https://www.facebook.com/groups/1633480053536793/


Jag har även en större sida på Facebook med ca 7000 medlemmar som handlar mer om cannabis som medicin än om industrihampan och som ni gärna får bli medlem i och som heter.. Cannabis medicin i Norden.

https://www.facebook.com/groups/1037029303036464http://www.hampisfaren.se/hampa-for-miljon/


http://www.miljomagasinet.se/artiklar/120311-hampafynd-kan-ge-dyrbar-kunskap.htmlhttp://www.vivotopia.org/ethicalforum/swe/artiklar/faktaartiklar/industrihampa.htm


The Power of Hemp and its countless uses.

http://www.youtube.com/watch?v=vZvFE53JzDk


America’s First Hemp House Pulls CO2 From The Air!

http://myscienceacademy.org/2015/08/18/americas-first-hemp-house-pulls-co2-from-the-air/


Hemp House in Asheville, NC
http://www.youtube.com/watch?v=DPHgnd068nI&list


https://www.youtube.com/watch?v=Aw8PmwzJn-s&list=PLHSYhCfTzhCwR3cqJ1vJ6lK8T3a47CaS8
Spray Applied Hemcrete
http://www.youtube.com/watch?v=FV3AqKNR0p4&list


Av hampa kan man tillverka allt från kläder till betong, och från biobränsle till tofu, samt nästan vad som helst däremellan. Varför används då hampa inte speciellt allmänt som råvara inom industrin, fastän dess nytta är så obestridligt stor?


Hampodling har tyvärr i Sverige, som också i många andra EU-länder, blivit ett offer för drogpolitik.


1937 så förbjöds droghampan att odlas i Förenta Staterna och därmed också odlingen av fiber- och oljehampa. Och fastän det numera är helt lagligt att odla olika sorters industrihampa, så är det ändå ytterst svårt att till exempel få odlingsstöd för det. Dessutom gör en komplicerad byråkrati det svårt, vilket försinkar det här gröna guldets utveckling som nyttoväxt.


Mitt mål är att vi inom snar framtid ska kunna odla den hampa som vi behöver på närbelägna, lokala åkrar.


Hampa-revolutionen under 1990-talet börjar med att amerikanen Jack Herer skriver sin berömda bok "The Emperor Wears No Clothes".

https://www.facebook.com/EmperorWearsNoClotheshttps://www.youtube.com/watch?v=Ok3vbFpFn3s&app=desktop


Se alla de fördelarna som ett bruk av hampa skulle kunna innebära..

http://www.420magazine.com/forums/hemp-facts-information/31686-hemp-will-save-earth.html
 

Vilka är de näringsmässiga fördelarna med hampfrön, se och lär.
https://www.youtube.com/watch?v=xKTNaDWvuVQ
några av alla dom saker man kan göra från hampan..

http://www.naturalnews.com/hemp.html


http://www.hort.purdue.edu/newcrop/ncnu02/v5-284.html


http://www.globalhemp.com/2014/04/hemp-building-materials.html


http://www.theguardian.com/sustainable-business/2014/sep/25/hemp-wood-fibre-construction-climate-change


https://www.sativabags.com/


För att producera bomull till en t-shirt går det åt fem lastpallar odlingsbar jord – något som istället skulle kunna producera femton kilo ris. Bomull är även den växt i världen som besprutas mest, och trots att bomullsodlingarna står för 2,5 procent av all jordbruksmark, så använder de 25 procent av världens totala mängd bekämpningsmedel.


Bomullsodlingarna förbrukar även enorma mängder vatten, då bomull är en mycket vattenkrävande växt.

För att producera ett kilo bomull kan det gå åt upp till 30 000 liter vatten, samt 3 kilo växtgifter.

Ett kilo bomull räcker till 4 t-shirtar.


http://www.aktiespararna.se/Artikelarkiv/Repotage/2013/februari/Bomull-det-vita-guldet


http://www.svenskahantverkare.com/miljo-halsa.php


Hampa - en genial planta för isolering
http://www.nyheterna.net/mitt_i_maanaden/hampa_en_genial_planta_foer_isolering


http://www.ekobyggportalen.se/byggmaterial/isolering/


http://www.hampvaruhuset.se/om-hampa.html


Stor okunskap om hampan
http://www.miljomagasinet.se/artiklar/hamp26.htm


http://www.miljomagasinet.se/dokument/nytt/apr03/hampa.html


http://www.miljomagasinet.se/artiklar/110518-det-kravs-en-ny-syn-pa-textilers-kvalite-och-varde.html


http://www.miljomagasinet.se/arkiv05.html


http://www.hampa.net/page15/page24/page24.html


http://www.hampa.net/page15/page16/page16.html


http://www.hampa.net/page15/page21/page21.html


http://www.zelfo-technology.com/faq/


http://www.hempplastic.com/


http://hempwaterbottles.tripod.com/what-is-hemp-plastic.html


http://www.vaxteko.nu/html/sll/forb_org_biol_odl/odlaren/ODN00-2/ODN00-2D.HTM


http://medlem.spray.se/cic/hampa.html


http://lege.net/omprogrammering-av-perceptionsmatrisen/fri-energi-och-naturvaenlig-hampa-loesningen-pa-miljoekrisen.html


http://imahippie.wordpress.com/tag/hampa/


http://ushempco.com/


http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/benefits-of-hemp-milk/


http://recipes.howstuffworks.com/dairy-alternative-hemp-milk.htm


http://www.goodwebsite.co.uk/Good-Hemp-Milk.php


http://www.instructables.com/id/Organic-Homemade-Hemp-Milk/


http://www.hemp-technologies.com/page33/page33.html


http://en.wikipedia.org/wiki/Soybean_Car


http://mingus.charlesmingus3art.com/whearisrifkininthis-_1050.html


https://www.google.se/#q=Biomass+vs+fossil+fuels


http://hempfarm.org/blog/


http://www.goforlife.se/produkter/hampa


https://www.therawdessertkitchen.se/index.php?route=product/product&product_id=160


http://grymtsagrisen.com/tag/hampa/


http://www.supernyttigt.se/hampaprotein/


http://www.womentowomen.com/healthynutrition/differencebetweenomega369.aspx


http://www.hempoilcan.com/why-hemp/vitamins-and-minerals-found-in-hemp/


http://www.bioenergiportalen.se/?p=1495&m=971


http://miljonytta.se/transporter/billigt-biobransle-fran-cellulosa/


http://nutiva.com/


http://yeson522.com/


http://www.mountainroseherbs.com/learn/Hemp_Seed.php


http://en.wikipedia.org/wiki/Hemp


http://www.thecorporation.com/index.cfm?page_id=46


http://hempcretehouse.coffeecup.com/


http://humansarefree.com/2013/10/hempcrete-best-concrete-is-made-from.html


http://www.ehow.com/info_8425384_wholesale-products-made-hemp.html


http://www.politico.com/story/2014/01/mitch-mcconnell-high-on-hemp-provision-in-farm-bill-102802.html


http://thehempbuilder.com/


http://www.houselogic.com/blog/green-living/hemp-building-materials/http://www.iol.co.za/news/high-time-we-explore-hemp-s-many-uses-1.1667026#.VChb3Wdxk6Z


http://www.whydontyoutrythis.com/2013/05/hemp-could-free-us-from-oil-prevent-deforestation-cure-cancer-environmentally-friendly-why-is-it-illegal.html


http://inhabitat.com/hemp-house-south-africas-most-sustainable-home-made-from-an-illegal-narcotic/


http://inhabitat.com/interview-with-south-africas-hemp-expert-tony-budden/


http://thelaststraw.org/the-growth-of-hemp-lime-as-a-natural-building-method/


The Reason we need Hemp
http://www.youtube.com/watch?v=syBr7Q21uyk


Australian Hemp on ABC's Landline Program
http://www.youtube.com/watch?v=Bi10RfHffZM


Building with Hemp fire test on hempcrete
http://www.youtube.com/watch?v=FeW6kuZgPY4


D8-B Hemp Decorticator Demonstration - The Terrible Truth About
https://www.youtube.com/watch?v=9gyhoKibexw


Det här var bara ett axplock av all den informationen som finns om nyttan med hampan.Blumenauer Urges New Approach to Marijuana
https://www.youtube.com/watch?v=pcW8vDpn5ZoHoppas ni finner mina fakta filmer , artiklar intressanta, jag strävar alltid efter sanningen,  vill ni / du fråga nått , tveka inte då, utan lämna gärna din mail när du skriver till mig så ska jag kontakta dig sen så vi har en privat konversation om din fråga, jag försöker faktiskt vara seriös i det jag företar mig, jag svarar gärna på frågor.  


Har rätt mycket kunskap i ämnet industrihampa/cannabis/Marijuana frågan,  över 25.000 timmar har jag lagt ner av egna studier dom senaste 27 åren, så jag är rätt insatt i frågan vad allt handlar om egentligen.  min hobby är informations/teknik/ inhämtning


Vänliga hälsningar från Datatekniker Stefan. svartby_kungen@hotmail.com  

 
 
Josef Boberg

Josef Boberg

18 september 2015 18:22

Tala om omfattande och värdefull information.

http://josefboberg.wordpress.com/2008/02/23/co2-fr

Stefan Johansson

18 september 2015 20:00

jag försöker jag mitt bästa, men jag har ju minskat ner på min berättelse, när folk klagar och säger "va mycket text" det läser ju ingen, men om man inte vill läsa, hur i hela friden ska man då lära sig. för om man får allt serverat, så är det ju lätt att du matas med desinformation.

 
Ingen bild

Allan Petree

4 juni 2016 22:29

Tack Stefan. Ditt arbete börjar likna ett livsmål !
Du kommer att bli hågkommen.
Du bidrar till en bättre värld.
Tyvär får man dela på det för att folk ska orka ta till sig.
Dels en diger sammanställning likt denna att länka till, dels korta snuttar att jämföra EN SAK med fördelen av Hampa kontra annan skit.
Mvh

Stefan Johansson

7 juli 2016 12:05

Jo du Allan dom har gjort ett riktigt pussel när dom har byggt upp förbudet mot cannabis, för den konspirationen har så många förgreningar så att pusslet man försöker lägga tar tid då det dyker upp nya pusselbitar , då och då,

i denna så får du veta vem som bär skulden till att vi har fått den här världen som vi har idag, med enorm miljöförstöring stående på agendan samt skapar sjukdomar, samt lever på att kriga, svaret finns här, vi måste lära oss av det förgångna som alltid, för annars så upprepar vi misstagen igen.


se bara på dom två världskrig som vi har haft, har vi lärt oss något, det verkar inte så, för nu rustas det lite överallt i Europa i händelse av krig,

http://endocannabinoider.bloggplatsen.se/2014/04/13/10653267-miljoforstorningen-pa-var-unika-planet/

 
Ingen bild

D

25 maj 2018 21:16

Mäktig information!

Stefan Johansson

15 juni 2018 08:52

Roligt att du gillade det som jag skriver om. och du får gärna bli medlem i min Facebookgrupp på ca 6000 medlemmar och lära dig mer som heter " Cannabis medicin i Norden " https://www.facebook.com/groups/1037029303036464/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

1

Av Stefan Johansson - 7 september 2016 03:45

// _// // // // // // // ...

Av Stefan Johansson - 13 oktober 2015 09:51

Allt jag vill är att sanningen ska komma fram om cannabis medicinska förtjänster som ett näringspreparat. och ej som en medicin,  för cannabis botar ingen, men den hjälper vårt eget endocannabinoida system som vi har i våra egna kroppar sedan tiderna...

Av Stefan Johansson - 6 oktober 2015 12:41

Det förekommer nog indoktrinering av oss människor mer än vi anar. vi tror oss veta att vi vet vad som är sant eller falskt, men mycket av det är bara det vi är itutade att så ska det vara, och det är psykologi på hög nivå som har satt spratt i våra ...

Av Stefan Johansson - 6 augusti 2015 07:53

Här lägger jag upp länkar nya som äldre om cannabis medicinska egenskaper. mest som en referens emot U-FOLD:s samt FMN:s propaganda.   Ny studie visar att ungdomsbruk av cannabis INTE ökar risk för psykiska eller fysiska sjukdomar.   http://...

Av Stefan Johansson - 23 juli 2015 09:08

Här tar jag upp lite kort faran med alla dom narkotiska preparaten som är så skadliga samt att det dör i dagsläget över 500.000 varje år i självmord från tabletterna runt om i världen. https://www.youtube.com/watch?v=NtPXMPeWMHk   Dödsfal...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig gärna. Jag väntar på era frågor

RSS

Fråga mig

10 besvarade frågor

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se